Ara la teva web autogestionable és fàcil de fer per posar en valor el teu negoci, entitat, associació, marca personal. No cal fer una gran inversió per tenir presència a la Xarxa. Quan algú cerca el nom del teu negoci, actualment el 99 % dels clients fan una recerca a la xarxa per veure la teva pàgina web.

web_captura
Des de Rúbrica t’oferin el disseny de pàgines web, amb domini i e-mail propis, llocs web autogestionables, econòmics i amb diferents possibilitats entre les que triar. Anima’t a crear una web a la mesura de les teves necessitats. Una web amb seccions per poder presentar el teu negoci, entitat, associació… Claredat i eficàcia. Es tracta de pàgines simples i intuïtives, amb accessos ràpids i organitzades.

working from homeTots els nostres dissenys són personalitzats segons el material que aporteu, i ajustem el resultat a la vostra imatge corporativa: així la vostra web serà única i exclusiva.

El complement ideal per una web d’aquest tipus i incrementar la comunicació és un pla de comunicació a xarxes socials que, amb una petita inversió en recursos materials, permeten un contacte més directe i una interacció amb clients i seguidors, afegint valor a la marca. És una manera diferent d’implantar-se i obrir nous espais pel teu negoci o marca, de les activitats de la teva entitat… Consulta’ns i també t’oferim aquests serveis.