Manuel Dobaño ha estat convidat oficialment pel Concello de la seva vila natal, Xinzo de Limia (Ourense), a pronunciar una conferència amb motiu de la recent publicació del seu llibre K11:Estación clandestina (crónica de un periodista de a pie), editat per Rúbrica Editorial i prologat per la excorresponsal de TVE, Rosa Maria Calaf. La invitació li ha arribat a través del conselleiro de cultura del municipi gallec, Carlos Gómez Salgado-Vedmar.

La presentació del llibre tindrà lloc el proper divendres 16 de gener, a les 20:30 hores, a l’Auditori Ángel Cocho de la Casa de Cultura de la citada població d’Ourense. El presentador de l’acte serà Francisco Xabier Casares Mouriño, metge pediatre, ex-parlamentari i actual president del Liceu, l’entitat cultural més rellevant de la ciutat d’Ourense. Francisco Xabier Casares és germà del reconegut intel·lectual Carlos Casares, que en vida va ser el millor amic que va tenir Dobaño a Galícia.

•    •    •

Manuel Dobaño ha sido invitado oficialmente por el Concello (Ayuntamiento) de su villa natal, Xinzo de Limia (Ourense) a pronunciar una conferencia con motivo de la reciente publicación de su libro K11:Estación clandestina (crónica de un periodista de a pie), editado por Rúbrica Editorial y prologado por la ex corresponsal de TVE, Rosa Maria Calaf. La invitación le ha llegado a través del conselleiro de cultura del municipio gallego, Carlos Gómez Salgado-Vedmar.

La presentación del libro tendrá lugar el próximo día 16 de enero, a las 20:30 horas, en el Auditorio Ángel Cocho de la Casa de Cultura de la citada población ourensana. El presentador del acto será Francisco Xabier Casares Mouriño, médico-pediatra, ex-parlamentario y actual presidente del Liceo, la entidad cultural más relevante de la ciudad de Ourense. Francisco Xabier Casares es hermano del reconocido intelectual Carlos Casares, que en vida fue el mejor amigo que tuvo Dobaño en Galicia.

MANUEL  DOBAÑO copia