Alguns apunts per reflexionar del perquè i per a què es necessita un professional Community Manager per gestionar les xarxes socials. Des de Rúbrica t’ajudem a fer-ho!

· És una raó d’imatge. Si la teva empresa ja està a les xarxes socials i la competència també, és una qüestió d’imatge i saber fer-ho. El Community Manager o el que gestiona les xarxes socials ha d’estar sempre present per protegir la teva reputació online sigui l’hora que sigui.

· Necessites un Community Manager perquè no tens ni idea de com funciona aquest món i no tens temps per dedicar-li, però tens molt clar que vols estar a les xarxes socials.

· Necessites un bon gestor de xarxes socials si vols tenir una imatge fresca i actual a Internet. Algú que controli la teva reputació i estigui alerta de les novetats que es produeixen al teu sector.

· Si els teus objectius estan centrats a Internet i tens molt clar quin és el teu objectiu, i ets capaç de transmetre-li-ho a la resta. Llavors sí que necessites un Community Manager que sigui la veu de la teva empresa a la xarxa i com sempre s’ha dit, la veu de la xarxa en l’empresa.

· Si penses que tenint un perfil a Facebook de 800 amics, ja ets un Community Manager, llavors sí que necessites realment contractar un gestor de xarxes socials.