Estem contents. Iniciar el curs amb nous projectes i renovant-se és fabulós.

Des de Rúbrica hem decidit llançar la seva nova web, molt més fresca, atractiva i amb un disseny dinàmic. Com diu el clàssic castellà, “en casa de herrero, cuchillo de palo”, però hem tornat amb les forces renovades després de l’estiu i ja gairebé ho tenim. Dissenyada i estructurada per simplificar la navegació, la nova web conté informació més dinàmica i actualitzada.

Ens falta per rematar la part dedicada a Rúbrica Editorial: més de 35 anys editant, i una llarga llista de gairebé 60 autors ens obliguen a un treball més ampli, però podeu consultar els autors i les nostres col·leccions aquí. Però ja podeu visitar la resta de la web.

Aquest pas endavant té l’objectiu de modernitzar la nostra imatge utilitzant les últimes tendències del món online, que permeten una visualització de màxima qualitat des de qualsevol dispositiu, a més de facilitar la navegabilitat de l’usuari.

Podreu trobar tots els serveis que oferim, a més del bloc de notícies amb les últimes novetats i un portafoli on estan alguns dels treballs que ens han consolidat com a empresa. A poc a poc anirem actualitzant aquest apartat que mostra allò de que som capaços.

Si hem fet la nostra, no dubteu que la vostra estaria en bones mans si la teniu que actualitzar, o fer una web des de zero.