El CèNTRIC gastrobar by OnaNuit i Rúbrica Editorial organitzen el concurs CèntricRelats que té per objecte premiar els relats curts que siguin seleccionats com a guanyadors per un Jurat, amb la finalitat de promoure la cultura entre la ciutadania. L’eix d’aquest concurs és explicar històries/fotografies que esdevinguin al CèNTRIC gastrobar by ONA nuit i/o al Cèntric-Espai Cultural.

CèntricRelats

Concurs de relats i foto-relats

Escriu un breu relat o fes un foto-relat amb el Cèntric com a protagonistes.
Molta gent passa i viu històries al Cèntric.
Explica’ns una!

2d8edb28c6792cb00bf850749758d146_M

1.- Condicions de participació. S’expliciten tres modalitats. Es pot escriure en Català o Castellà.
a) Relat adults:
 Tenir una edat mínima de 18 anys d’edat. 
Enviar el relat o foto-relat a cultura@onanuit.com
b) Relat juvenil: Tenir una edat mínima de 12-18 anys d’edat. Enviar el relat o foto-relat a cultura@onanuit.com
c) Foto-relat: Tenir una edat mínima de 12 anys. La fotografia anirà acompanyada d’un petit text. Enviar el relat o foto-relat a cultura@onanuit.com

2.- Durada. La durada d’aquest Concurs serà des del 2 de juny de 2015 al 31 de d’agost de 2015. El termini de remissió s’iniciarà a les 10:00 hores del dia 15 de juny de 2015 i finalitzarà a les 23:00 hores del dia 31 de d´agost de 2015. Els premis s’atorgaran durant els dies de la Festa Major del Prat.

3.- Identificació
. La identitat dels participants i dels guanyadors s’acreditarà exclusivament mitjançant un mail amb les dades personals (nom, cognoms, adreça, DNI)

4.- Dinàmica del Concurs
a) Relat adults: 
Hi pot participar tothom que compleixi les condicions exigides en aquestes bases. La temàtica d’aquesta categoria ha de versar sobre algun fet o història, reals o ficticis, que tinguin com a eix o escenari el Cèntric-Espai Cultural i/o CèNTRIC gastrobar by ONA nuit. Tindrà una extensió mínima de 400 caràcters amb espais i màxima de 2000 caràcters amb espais.
b) Relat juvenil:
 Hi pot participar tothom que compleixi les condicions exigides en aquestes bases. La temàtica d’aquesta categoria ha de versar sobre algun fet o història, reals o ficticis, que tinguin com a eix o escenari el Cèntric-Espai Cutural i/o CèNTRIC gastrobar by ONA nuit. Tindrà una extensió màxima de 400 caràcters amb espais.
c) Foto-relat:
 En aquesta categoria es fomenta la creativitat. Aquí l’usuari haurà d’explicar el seu relat o frase a través d’una imatge, que ens haurà de fer arribar en format jpg, png o gif i en un arxiu, que no haurà de ser superior a 1 MB. Es pot fer ús d’espais com Facebook / Instragram / Twitter.

5- Jurat i selecció dels finalistes i dels guanyadors
El Jurat del Concurs de relat escrit estarà format per:
· Un membre del Cèntric / Departament de Cultura
· Un escriptor local
· Un membre del Gastrobar
El Jurat del Concurs de foto-relats serà popular, obert a la participació del públic. El foto-relat que aconsegueixi més vots serà el guanyador.

6.- Premis
a) Relat adults: Sopar per a 2 persones a ONA nuit restaurant
- Merchandising Moritz. Lot de llibres de Rúbrica
. Entrades per al Teatre Modern.

b) Relat juvenil: Sopar per a 2 persones al CèNTRIC gastrobar. Lot de llibres de Rúbrica. Entrades per al Teatre Modern.

c) Foto-relat: Sopar per a 2 persones al CèNTRIC gastrobar. Merchandising Moritz. Lot de llibres de Rúbrica
. Entrades per al Teatre Modern.

7.- Acte de lliurament dels premis
Els guanyadors del Concurs es donaran el dia 19 de setembre de 2015. L’hora i el lloc de celebració de l’acte es comunicarà als finalistes a través de correu electrònic o telèfon de contacte i es celebrarà al GastroBar el dijous 24 de setembre. 
Prèviament al lliurament dels premis, el Cèntric gastrobar by ONA nuit ha de verificar la identitat dels premiats. El Gastrobar es reserva el dret a exigir que els finalistes acreditin el compliment de les condicions exigides per participar en aquest Concurs. Qualsevol falsedat o contradicció en les dades comportarà la denegació del premi que els pugui correspondre.

8.- Acceptació de les bases
La simple inscripció en aquest Concurs comporta l’acceptació d’aquestes bases, de les instruccions i altres comunicacions o recomanacions que el Gastrobar faci als participants i del compliment de les condicions d’ús dels portals a través dels quals es desenvoluparen el concurs.

Organitza: CèNTRIC gastrobar by Ona Nuit • Rúbrica Editorial

Col.labora: Sopa de poetes • Moritz • CèNTRIC espai cultural • Departament Cultura de l’Ajuntament del Prat.