La nostra experiència adquirida al món de l’organització d’esdeveniments i accions gastronòmiques, vinculades també a la generació de turisme, ens empeny a ampliar la nostra oferta professional, enfocats a oferir un servei complet que es tradueix en els petits detalls. Un bon treball en xarxes socials amb una interacció amb el client o una correcta traducció de la carta arrodoneix un bon servei fet amb professionalitat.

Barcelona i la seva zona d’influència, com el Baix Llobregat, ha triplicat l’afluència de turistes en els últims vint anys. A aquest sector està molt vinculat el món de la restauració, que cada dia ha d’oferir un millor servei, més adaptat a les necessitats del turista. I elements bàsics com tenir una bona carta de restaurant traduïda, són detalls que marquen un punt d’inflexió en la qualitat del servei. No deixar marge al fet que el client pugui dubtar si aquell plat que demana va a ser realment el que el cambrer li serveixi una vegada demanat. Una traducció efectiva evita molts errors d’interpretació que a posteriori generen un mal servei.

Des de Rúbrica oferim aquest servei de traducció enfocada al món de la restauració i adaptada a les necessitats de cada client.

Contacta amb nosaltres.