Web

El disseny de pàgines web, amb domini i e-mail propis, llocs web autogestionables, econòmics i amb diferents possibilitats entre les que triar, és el que t’ofereix Rúbrica Produccions. Anima’t a crear una web a la mesura del teu negoci.

Primer parlem. Consultoria i disseny. Ho fem fàcil. Vine, i explica’ns les teves necessitats per crear una estratègia digital i arribar al cor d’aquells que necessiten conèixer el teu missatge. El resultat serà un producte de qualitat a un preu assequible per a tu.

Comencem a treballar. Desenvolupament web. Convertim la teva idea en una web personalitzada, dissenyada per professionals i desenvolupada seguint els models d’Internet actuals. Desenvolupament de pàgines web usables per a professionals, petites i mitjanes empreses.

Què oferim. Pàgines web eficients, autogestionables i optimitzades perquè et trobin quan et busquen • Hosting i comptes de correu • Gestió de domini • Gestor de continguts (CMS) • Instal·lació de Google Analytics i posicionament SEO.

Xarxes socials

Xarxes Socials

Analitzem i assessorem la situació dels nostres clients, per donar solucions i fer que la seva presència a xarxes socials repercuteixi al seu negoci, entitats, empresa… Fent bé les coses a les xarxes social augmenten el trànsit i el nombre de visites als webs d’empreses i professionals, s’aconsegueix un millor posicionament als cercadors, cosa que comporta una millor difusió del teu producte, projecte o marca.