Vicenç Tierra

Nascut i resident al Prat de Llobregat. Filòleg, escriptor i articulista. Forma part del jurat del Certamen de poesia “Rafael Alberti”. Exerceix com a director adjunt del periòdic Delta, que s’edita al Prat de Llobregat.
És president i cofundador de l’Associació d’escriptors del Prat Tintablava.
Com a reconeixement a la seva activitat cultural, la cinquantenària entitat Amics d’El Prat li concedí l’any 2003 el guardó de Soci d’Honor.
Ha publicat: Apunts de formació (coautor, Jesús Nadal; editat per “la Caixa” l’any 1989 per a la seva escola de formació); El Prat: 965-1994 (editat per “la Caixa” l’any 1994 per a exclusiva divulgació interna); Mosaic de Batecs (editat per Rúbrica Editorial l’any 1999); Més enllà de l’horitzó (editat per Rúbrica Editorial l’any 2003); Les llums de les ombres / Las luces de las sombras (editats per Puntex l’any 2006); Amics d’El Prat, cinquanta anys d’història (coautor, Josep Ferret; editat per Amics d’El Prat conjuntament amb el Centre d’estudis comarcals del Baix Llobregat l’any 2007); La mujer del cónsul (editat per Edicions del Llobregat l’any 2009); act.com, del ser i del fer (editat per Rúbrica Editorial l’any 2011); Tres de nou, castell de haikus (editat per Rúbrica Editorial, el 2012); i “Dietari de primavera i tardor (també a Rúbrica Editorial, el 2015.
Obres de Vicenç Tierra a Rúbrica Editorial