Verònica Rosado i David Morant

Després d’haver passat una temporada estudiant en l’acadèmia d’art FemArt, Verónica Rosado elabora el seu camí a través de la il·lustració i l’escultura. En veure que les seves creacions tenen sortida gràcies al portal de venda d’art online Etsy, decideix crear la seva pròpia marca, From Fairyland, que actualment es diu Faerie Dream. És llavors quan se submergeix més en la seva carrera artística i organitza la seva primera exposició a la sala PuntArt de L’Hospitalet anomenada “Des del món de les Fades”. Tot això l’anima a decidir acabar un projecte encara més personal. Un projecte que ja havia nascut abans d’obrir la tenda online, un projecte anomenat “Sir Dodous”.
Gràcies a una de les majors xarxes socials (facebook), David Morant entra a la vida de Verónica, i així s’uneixen no solament els talents, sinó també els seus cors. Amb Verónica al seu costat, la creativitat de David augmenta i és llavors quan decideixen els dos acabar de polir el que és el seu primer llibre: Yo también puedo volar / Jo també puc volar, en el qual s’explica una de les aventures de l’entranyable i afectuós personatge Sir Dodous.
Paradoxes del destí i en unes compres nadalenques, David descobreix l’editorial Rúbrica. Gràcies a ells, Sir Dodous: ¡Yo también puedo volar! acaba prenent vida.
Obres de Verònica Rosado i David Morant a Rúbrica Editorial