Tinc fam i la gàbia és petita, de Núria Domingo

Tinc fam i la gàbia és petita

Núria Domingo

14,5 x 23,5 cm.

Núria Domingo planteja que mai és tard per fugir d’una educació repressora i discriminatòria que ofega els sentiments i anul·la el pensament durant bona part de la vida. El desvetllament madur és difícil, però si s’ha viscut amb un neguit a l’estómac i un ull ben obert, és del tot viable i positiu.

En aquesta història, el personatge principal és una dona madura de l’Eixample barceloní, en els anys de la transició postfranquista i amb les dificultats del moment, en especial per a les dones. Amb la mort del marit, el retrobament d’una antiga amistat i una sèrie de circumstàncies que fan de detonants, comença a despertar i a guanyar la seva pròpia vida, amb l’oposició i el menyspreu de part de la família. No li resulta senzill, però aprèn a desobeir, a perdre la por i a sentir una llibertat desconeguda amb humor i gust per les cançons. Aconsegueix la força interior necessària per investigar i descobrir un secret familiar guardat zelosament, que l’ajuda no sols a destapar el secret sinó a comprendre la seva pròpia existència i trobar resposta a algunes preguntes.

Per tant, a la novel·la Tinc fam i la gàbia és petita, es pot trobar amistat, música, moments bons, moments durs, i moments tràgics, valentia personal, humor i també sexe. I un secret familiar que li dona un punt d’intriga.

Compra’l a Servei Secretaria

Obres de Núria Domingo Calvo a Rúbrica Editorial
Tinc fam i la gàbia és petita