Tens una idea al cap i no saps com donar-li forma? Vols promocionar el teu negoci de manera professional? Vine i comenta’ns les teves inquietuds. Trobarem una solució per a les teves necessitats. Dissenyen i imprimim en diferents formats, materials i tiratges.

Colze a colze, intentem adaptar-nos a les teves necessitats: hem d’aconseguir donar valor a la teva empresa. Com ho fem? T’assessorem en la teva campanya publicitària (logotips, imatge corporativa, etc.) i cerquem la millor manera de fer arribar el teu missatge, ja sigui a través d’una bona web o per mitjà de cartells, flyers… La comunicació en paper continua sent efectiva.

T’oferim un servei complet, que engloba des de la maquetació i el disseny de documents fins a la impressió dels teus treballs, en impressió òffset o digital. I podem trobar altres formats si ho necessites!

També t’assessorem en la comunicació global. Si ets un petit empresari, no importa, ens adaptem a la teva capacitat.

Tenim un experiència al darrere que parla per nosaltres. Més de quatre dècades treballant colze a colze amb el món associatiu i cultural, col·laborant amb Federacions, Associacions, Fundacions i institucions culturals de primer ordre.