Ja està oberta la inscripció per a aquesta iniciativa que vol ajudar els músics en totes les seves facetes i aspiracions

Des del 6 de juny està oberta la inscripció per a la primera edició del Concurs Internacional d’Interpretació Musical Josep Mut i Benavent, fins el 19 d’octubre. Del 4 al 8 de novembre de 2014 es realitzaran les audicions per a escollir els millors concursants, que faran les seves interpretacions al Reial Cercle Artístic de Barcelona o altres espais de la ciutat.

Aquest concurs neix amb la voluntat inequívoca d’ajudar els intèrprets de totes les disciplines musicals a presentar-se amb solvència davant el públic, vencent la càrrega psicològica que representa aquest acte tan especial per a tota aquella persona que es vulgui dedicar professionalment al món de la música. També voldria ésser com una borsa o registre internacional de bons i contrastats professionals.

Es convida a assistir a la convocatòria de cada disciplina musical els directors d’orquestra i banda professionals, professors de conservatori, promotors de concerts, gerents, mànagers… perquè puguin valorar els concursants i fer-los una oferta promocional. Aquest Concurs compta amb la col·laboració de diferents entitats associatives i culturals que donen suport a aquesta iniciativa.

00_foto_bio_josep_mut

El Concurs Internacional d’Interpretació Musical el promociona l’Associació Artística Mestre Josep Mut i Benavent, prestigiós músic, que va ser director de la Banda Municipal de Barcelona. Ha dirigit agrupacions musicals professionals i universitàries a Cuba, Estats Units, Polònia, França… i també les millors agrupacions musicals espanyoles, i ha format part com a jurat dels Certàmens, Nacionals i Internacionals, de València, Múrcia, Altea… És membre també de la Reial Acadèmia de les Belles Arts de València, que el nomenà Acadèmic Corresponent i músic insigne; i ha estat premiat amb medalles d’or i primers premis de composició.