idioma-castidioma-cat

Vols ser un de tants?

Amb Rúbrica Editorial no ho seràs.

Edita el teu llibre de manera professional.

Continua llegint i t’ho expliquem.

A Rúbrica portem 40 anys fent de l’edició una forma de VIURE.

Porta’ns el teu original.

Serem la teva editorial de referència, no ho dubtis.

Un cop tinguis publicat el teu llibre, t’ajudarem amb la seva difusió mitjançant les nostres xarxes socials i t’acompanyarem des de la nostra llibreria, amb la primera presentació.

Publicar en tres passos

Escriure un llibre…

L’actitud d’escriure és una qualitat innata de força gent. Quelcom els impulsa a expressar-se per escrit: opinions, sentiments, vivències, històries que neixen de la imaginació… No saben com però, sense adonar-se, algunes d’aquestes persones tenen la capacitat de posar sobre el paper les seves idees, entrelligant-les adequadament, fins concretar-les en un llibre…

Llegeixen i rellegeixen l’original, sovint perfeccionant-lo. Quan consideren que l’obra ja està acabada, és el moment en que es plantegen què fan amb l’original que han creat: Enviar-lo a una prestigiosa editorial? Presentar-lo a un premi literari? Les dues opcions son prou complicades. Només uns quants tenen la fortuna de publicar per aquests dos camins i, molt sovint, es perden a l’anonimat magnífiques obres i autors que, a partir de la publicació dels seus primers llibres, podrien haver fet un llarg camí. És inqüestionable que les editorials convencionals tenen la seva pròpia política literària i comercial.

Com publicar?

Rúbrica Editorial va néixer el 1980 (ja fa 40 anys!) com un espai de llibertat d’expressió, davant dels coneguts condicionants editorials. Promovem escriptors, valorem l’edició d’aquelles temàtiques que han estat marginades.

Així va ser com va néixer la col·lecció “Cròniques de la Memòria” –ja amb 33 volums publicats-, explicant històries que volien oblidades. A prop de quatre-cents llibres editats ens han atorgat el reconeixement del sector, que es desprèn de l’anàlisi del nostre catàleg, en el que destaquen autors prestigiosos al costat d’altres que han iniciat el seu camí a Rúbrica Editorial.

L’anàlisi del nostre catàleg us ajudarà a concretar les possibilitats que teniu d’incorporar-hi la vostra obra. A partir d’aquí, podem concretar una entrevista en la que us exposarem propostes concretes.

Distribució i comunicació

Assessorem els autors valorant els textos que aporten, fent-los participar en el procés editorial, a partir d’una proposta econòmica per a la publicació, valorant d’una manera raonable les possibilitats de difusió per a cada cas que, pot incloure des de la presentació de l’obra fins el màrqueting imprescindible per a l’amortització.

Alguns dels nostres llibres

Segueix-nos a tot arreu

Instagram facebook Twitter YouTube RSS