Descripció del Projecte

A les ciutats de El Prat de Llobregat (2012-2013-2014), Cornellà de Llobregat (2013-2014) i l’Hospitalet (2014) s’organitzen els QuintoTapa, rutes gastronòmiques basades en el producte de temporada i de proximitat. La ciutat de El Prat va ser la pionera, accions basades en el Pota Blava i la Carxofa Prat, però el projecte liderat per l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat està creixent a d’altres poblacions de la comarca del Baix Llobregat.

És un esdeveniment gastronòmic que té l’objectiu de dinamitzar el sector de la restauració de les ciutats de la perifèria de Barcelona i donar valor a la imatge de la ciutat. El QuintoTapa és una activitat desestacionalizada que pretén generar economia productiva directa proposant una experiència gastronòmica amb una ruta de bars i restaurants que proposen tot tipus d’innovadores tapes.
Des de Rúbrica ens impliquem a fons en aquestes activitats, realitzant diferents tasques:

  • Planificació estratègica i producció de l’esdeveniment gastronòmic.
  • Coordinació amb els restauradors participants.
  • Comunicació global i dinamització de xarxes socials.
  • Disseny i producció de material gràfic.