Què són les galetes?

Les galetes (cookies en anglès) són petits arxius informàtics que es generen automàticament i queden guardats al vostre ordinador o equip quan visiteu un lloc web. N’hi ha de dos tipus: les que són imprescindibles per al funcionament del lloc web (les que controlen quan i com es mostra el contingut, les que controlen com adaptar el lloc web a les funcions d’un navegador en concret, etc.) i que no necessiten de l’autorització del visitant per a ser emmagatzemades; i les que no són imprescindibles per al funcionament del lloc web, com ara les de Google Analytics, xarxes socials, publicitat, etc., i que el visitant pot decidir si les accepta o no.

Quins tipus de galetes fem servir?

Per a poder visitar i navegar pel nostre lloc web, és necessari que al vostre equip s’hi emmagatzemin les següents galetes:

Galetes de funcionalitat del lloc. Són galetes que indiquen al “motor” del lloc web com, quan i amb quins paràmetres mostrar els continguts del lloc web. Si accediu a la botiga electrònica, aquestes galetes controlaran el vostre carret de la compra, els productes que hàgiu visitat i les vostres preferències d’idioma i moneda. Són imprecindibles i no podeu negar-vos a acceptar-les, el lloc no funcionarà sense elles.
Galetes de característiques ampliades. Són les que ens permeten dur un seguiment estadístic del tràfic del nostre lloc, permetre-us registrar-vos com a usuaris personalitzats als nostres serveis, iniciar sessió amb el vostre nom d’usuari i contrasenya, subscriure-us als nostres butlletins informatius, o aprofitar les funcions de compartició a les xarxes socials. No esteu obligats a acceptar aquestes galetes, perdreu aquestes funcionalitats però el lloc web seguirà funcionant correctament. En concret, fem servir les següents galetes:

  1. Galetes d’anàlisi estadística i geolocalització: Google Analytics
  2. Galetes de registre: són les que, si sou usuari registrat del nostre lloc web o d’alguna xarxa social compatible amb el nostre lloc web, permeten al nostre lloc recordar-vos i identificar-vos, i connectar-vos amb les vostres xarxes socials (Facebook, Twitter, Linkedin, Google+, Instagram, etc.) per a compartir els nostres continguts.
  3. Galetes publicitàries: no en fem servir de cap mena.

Com puc configurar les meves preferències?

El vostre navegador d’internet us permet configurar la vostra pròpia “política d’acceptació de galetes”, és a dir, fins a quin punt accepteu l’ús de galetes. A continuació, us proporcionem enllaços que expliquen com fer això als programes més populars:

GoogleChromeGoogle Chrome MozillaFirefoxMozilla Firefox InternetExplorerInternet Explorer AppleSafariApple Safari AppleSafariiPhone / iPad AdobeFlashFlash Player

Què fem amb les vostres dades personals?

A no ser que vosaltres mateixos introduïu les vostres dades personals a algun formulari (de contacte, de subscripció al nostre butlletí, de registre a la nostra botiga, etc.), no recopilem cap tipus de dades personals que us puguin identificar. En cas que us registreu a algun dels nostres serveis, les vostres dades personals queden protegides segons la Lley Orgànica de Protecció de Dades Personals i sota cap concepte les emprem per a cap altre objectiu que el que vosaltres teníeu en ment en el moment de proporcionar-les.