Pau Vilaplana

Pau Vilaplana i Acevedo

Pau Vilaplana i Acevedo (El Prat, 1996)

Soc tècnic administratiu (INS les Salines, 2018). Les meves aficions són nadar, llegir, escriure, anar de festivals de música (treballo en l’organització del Festival Esperanzah al Prat), el món de la cultura catalana i lògicament l’esport i el futbol.

Actualment estic treballant a Agricultura Pel Territori, un projecte agrícola engegat fa 3 anys, on porto la part administrativa i ajudo en el camp en èpoques de plantació important.

Estic associat al món cultural i associatiu del Prat i membre de l’Associació Gegantera Delta Prat i també m’agrada el món del foc (diables) però no tinc temps per dedicar-li.

Sentiment Blanc i Blau neix durant els mesos de confinament provocat per la pandèmia de la COVID-19, fruit de la meva passió pel món del futbol i del Reial Club Deportiu Espanyol.

Crec que és bon moment per treure un llibre després del descens del meu equip a la Segona Divisió, després de 26 temporades a la màxima categoria i per treure l’orgull i dir vent alt que “SOM PERICOS”.

Obres de Pau Vilaplana i Acevedo a Rúbrica Editorial