Qui som · Què fem

A l’extensa col·lecció de llibres publicats de Rúbrica Editorial, estem potenciant l’edició de memòries en forma de llibre, al mateix temps que acabem de crear una web dirigida al reconeixement via internet de persones que han destacat com a promotors socioculturals i també en el camp professional de les diferents carreres científiques, empresarials i universitàries.

Rúbrica Editorial ha desenvolupat diversos projectes des de 1985, en la línia de promoure nous valors editorials. Més de dos-cents llibres editats concreten una sòlida experiència que complementa la dels treballs realitzats per a tercers en els propis tallers gràfics on va néixer l’editorial. El procés seguit ha anat consolidant col·leccions de narrativa, poesia i assaig. En aquesta línia, alguns dels llibres publicats han obtingut un notable ressó configurant la col·lecció Cròniques de la memòria.

L’equip de Rúbrica realitza els seus projectes des d’una perspectiva integral i especialitzada. La seva experiència està avalada per més de quaranta anys d’activitat vinculada al sector del disseny, les arts gràfiques, la gestió cultural, organització de congressos i exposicions, i el sector editorial, treballant especialment dins del món cultura i associatiu, durant els quals han col·laborat amb Federacions, Associacions, fundacions i institucions culturals de primer ordre.

Treballen en el camp de la comunicació en tota la seva amplitud: des de l’assesorament en comunicació escrita, que inclou la redacció de material corporatiu i escriptura creativa, al suport fotogràfic, fins al disseny i impressió dels treballs gràfics. També treballem en la comunicació online, oferint disseny web i dinamització 2.0.

Seguirem incentivant la publicació de publicacions impreses i la seva adaptació a les noves tecnologies de la informació, projectant-les a l’espai d’internet.

El vostre nom (obligatori)

El vostre correu-e (obligatori)

Assumpte

El vostre missatge

Deixeu una resposta

Cal identificar-se per a poder publicar comentaris.