Mª Rosa Giner i Quiñonero

Mª Rosa Giner i Quiñonero

Mª Rosa Giner i Quiñonero és la fundadora i presidenta de l’Associació de Familiars d’Alzheimer del Baix Llobregat. També va ser presidenta i vicepresidenta de la Federació d’Associacions de Familiars d’Alzheimer de Catalunya, ha estat vicepresidenta de la “Confederación Española de Asociaciones de Familiares de personas con Alzheimer y otras demencias” i va ser presidenta del “Comité Científico Asesor” de CEAFA.

Va formar part del Programa d’Atenció a les Persones amb Dependència de la Generalitat de Catalunya (PRODEP). Membre del Consell Assessor Sociosanitari de la Generalitat de Catalunya. Docent en el Curs de Formació de Formadors de la Llei de Dependència, organitzat per la Universitat de Barcelona – IL3. Membre del Forum Català de Pacient i del “Foro Español de Pacientes”.

Va rebre el Premi Fira Gran en l’àmbit cívic i social l’any 2014. Ha promocionat, impulsat i posat en marxa els Centres d’Estimulació Global i Descàrrega Familiar Alois del Prat de Llobregat, Cornellà i Molins de Rei, així com l’Espai Fem Memòria de Sant Boi.

Ha estat cuidadora de dos familiars malalts d’Alzheimer durant 14 anys.

Obres de Mª Rosa Giner i Quiñonero a Rúbrica Editorial
Alzheimer