QuintoTapa_Carxofa_Cartell_PRINTEntre el 3 i el 30 d’abril, dintre de les activitats del Mes de la Carxofa, l’Associació de Gastronomia i Turisme del Prat i el Baix Llobregat (AGT) prepara el QuintoTapa Carxofa Prat. Una ruta que serà tota una experiència gastronòmica en què s’aposta pels productes de proximitat, i oferida per 34 bars i restaurants de la ciutat amb la Carxofa Prat com a protagonista. Una acció gastronòmica que dinamitza la restauració local i dóna valor a la gastronomia elaborada amb productes de qualitat com la Carxofa. La ruta tindrà el final de festa amb un FiraTapa Carxofa Prat.

Després dels èxits dels darrers QuintoTapa Pota Blava (amb més de 50.000 tapes venudes) i QuintoTapa l’Hospitalet (també amb més de 50.000 tapes), l’Associació de Gastronomia i Turisme del Prat i el Baix Llobregat (AGT) torna amb una nova edició del QuintoTapa, centrada en aquesta ocasió en la Carxofa Prat. Aquesta ruta és una experiència gastronòmica que fomenta la participació de la resta de sectors comercials de la ciutat, donant valor a la imatge de la ciutat i generant economia productiva. Enguany participaran 34 bars i restaurants del Prat, i es podran tastar diferents tapes amb la Carxofa Prat i el producte fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat, amb l’objectiu de dinamitzar i promoure la restauració local i el producte de qualitat autòcton.

En aquests dos projectes Rúbrica ha col·laborat novament portant temes de comunicació, disseny i organització dels dos esdeveniments gastronòmics.