Aquests darrers mesos han estat força intensos a Rúbrica. La col·laboració amb l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat, i l’equip que s’ha format al seu entorn, ha estat fructífera.

S’ha aconseguit tirar endavant diferents propostes gastronòmiques que estan consolidant aquesta tasca de difusió i dinamització de la restauració i el turisme del Baix Llobregat i reivindicant el paper de la perifèria de Barcelona.

Des de Rúbrica estem col·laborant amb esforç i treball en aquestes accions gastronòmiques en diferents nivells. Des del desplegament de tot el pla de comunicació (dinamització de xarxes socials, notes de premsa, atenció als periodistes i mitjans de comunicació) fins la implicació en temes de disseny i maquetació de guies, i la producció i planificació de tota la feina que comporta l’organització d’uns esdeveniments gastronòmics que són ja una referència entre els restauradors i institucions públiques.

Després de la finalització del QuintoTapa l’Hospitalet, amb més de 50.000 tapes venudes, el QuintoTapa Carxofa Prat va ser l’esdeveniment que es va desenvolupar durant el mes d’abril al Prat, inclòs dintre del Mes de la Carxofa. Nova ruta amb un nou producte. La novetat era l’organització a la Plaça Blanes del Prat del FiraTapa Carxofa, que durant dos dies va omplir i dinamitzar el barri i la ciutat d’una manera espectacular: més de 5.000 tapes venudes en un espai.

firatapa_2firatapa_1Durant els 2, 3 i 4 de maig vam col·laborar en l’organització de GastroGavà, la primera edició d’una fira de la tapa basada en el producte de l’espàrrec de Gavà. L’activitat estava inclosa dintre de les activitats que es desenvolupen des de fa seixanta-una edicions a la Fira d’Esparrècs de Gavà. Novament, un èxit de participació i satisfacció de públic i restauradors, que es van implicar totalment en aquesta activitat.

gastrogava_1gastrogava_2Actualment, ens trobem immersos en les V Jornades Gastronòmiques del Pota Blava (de l’1 de maig a l’1 de juny), una cita ja consolidada que aquesta edició s’ha tingut que traslladar al maig de manera excepcional. Aquesta edició, en què Rúbrica assumeix la producció, ha donat un salt qualitatiu, ja que als restauradors del Prat se’ls ha afegit quatre restauradors de Sant Boi, Cornellà i l’Hospitalet, amb el que es concreta la vocació comarcal de l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat, una filosofia de la qual també forma part Rúbrica.

jornadasPer rematar la temporada, el dia 15 de maig comença la segona edició del QuintoTapa Cornellà, que en aquesta edició presenta una proposta gastronòmica de nivell amb una aposta explícita pels productes de proximitat i que acabarà amb FiraTapa els dies 14 i 15 de juny.

o_QT_Cornella14_cartellCS5I la temporada 2014-2015 es presenta amb nous projectes i la innovació dels que ja estan en marxa.