Amb Rúbrica tornem al nou curs col·laborant amb nous projectes i consolidant d’altres amb l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat.

Entre els nous projectes, el proper divendres 17 d’octubre s’enceta la primera edició del Mercat de Pagès de l’Hospitalet, una iniciativa de l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat, amb el suport de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat, per incentivar el consum de productes del Parc Agrari del Baix Llobregat i de temporada. Un mercat mensual, tots els tercers divendres de cada mes, de 15.30 a 20 h, a la Rambla de la Marina (davant de Ca n’Arús), es trobaran els millors productes frescos de temporada del Parc Agrari, i oferirà la possibilitat de comprar directament a pagès hortalisses de proximitat i temporada.

Cartell del Mercat de Pagès

Cartell del Mercat de Pagès


 
 

Entre el 13 de novembre i l’11 de desembre, torna una nova edició del QuintoTapa Pota Blava, organitzat per l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT). El pollastre de potes blavenques tindrà el protagonisme de la ruta gastronòmica, però la Carxofa Prat treurà les fulles a les tapes que elaboraran els més de trenta restauradors participants, aprofitant l’inici de la campanya de Carxofa. El FiraTapa Pota Blava, dins de la 41a edició de la Fira Avícola Raça Prat, serà el millor tancament de la ruta d’enguany.

El QuintoTapa Pota Blava torna al Prat

El QuintoTapa Pota Blava torna al Prat

www.mercatdepages.cat

www.quintotapa.cat