Antoni Creus Solé

Antoni Creus Solé (1934-2011), va ser doctor enginyer industrial, llicenciat en medicina i cirurgia, pilot privat amb més de 45 anys d’experiència i submarinista amb un títol de 3 estrelles.
A nivell professional, va ocupar la Direcció d’Instrumentació de Cerestar, S.A. (1963-1968) i va ser director delegat a Catalunya de Honeywell (1968-1985). En l’àmbit universitari va exercir com a professor titular del Departament de Projectes de la Universitat Politècnica de Catalunya fins al 2005 i formava part de la Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) en què desenvolupava cursos de formació permanent vinculats a la demanda de la indústria.
Al llarg de la seva vida va escriure nombrosos articles sobre control de processos i diverses obres tècniques entre les quals destaquen Instrumentación industrial (8a edició) i Fiabilidad y seguridad en los procesos industriales, per les que va rebre diversos premis.
Més recentment va escriure llibres sobre energies renovables i tècniques per a la prevenció de riscos laborals. Finalment, també volem destacar l’obra La meva vida de pilot, de caràcter més personal.
Aquest llibre està dirigit als amants del submarinisme, que desitgin conèixer llocs únics per la seva bellesa i interès per a la pràctica d’aquest esport. També està dirigit als que van conèixer l’Antoni; serveixi aquest llibre com a homenatge a la seva persona i a la seva actitud davant la vida.
Obres d’Antoni Creus Solé a Rúbrica Editorial